luni, 1 august 2022

conectare la celula

 Conectare la celulă

Prin seri de vară uscate și zile aride, bucuria unei vacanțe binemeritate la mare a fost învăluită într-un con de conectare la celula primordială.
Obositul trup și plin de ofuri, bucurii, tristeți, extaz, regrete, clipe de adevăr, aici și acum, ieri sau mâine, tresări ca un copil la primul contact rece al mării ce se zbătea la picioarele sale.
Țipete de bucurie, muzică, mirosuri, căldură, soarele sticlind din înaltul cerului, îl răpiră în spuma valurilor la care visase aproape toată vara.
În sfârșit... era aici.. visul devenise realitate...
    Planuri mărețe se nășteau la malul mării. Urma să fie cea mai plină vacanță de soare, mare, relaxare, bronzare, vitamina D, bucurie și iubire.
    Însă nu trecură decât 3 zile de bucurie și un inamic negândit se cuibări în interiorul său, făcându-i dimineața greoaie, cu un corp plin de durere și în curând cu friguri ce urmau să creioneze o săptămână ce se anunța de coșmar.
    După primele simptome, mintea începu să caute răspunsuri, de ce tebuia să pățească asta taman acum. Urmară scenarii în care să analizeze unde s-a greșit. Când, unde și ce a produs spărtura în interior.
    După ce reuși să se calmeze și să accepte tot ceea ce venise, bucurându-se că totuși avea pentru ce să fie și recunoscătoare, corpul începu să lucreze în favoarea sa. Febra se stinse ușor, lăsând în urmă un corp purificat pe interior și pe exterior.
    Trecuseră 5 zile de unpplug total de gadgeturi, de rețele de socializare. Mai mult decât atât, conexiunea de cuplu fusese mai intensă. așa cum nu mai fusese de mult timp. Nici o postare! Nici un like! Doar vibrațiile interioare. Meditația și rugăciunea și-au făcut loc și au restartat unghere amorțite ale minții iși sufletului.
    După o săptămână reuși să încununeze o perioadă de reculegere totală, cu o slujbă arhierească, de tămăduire, ce îii dădură noi puteri.
    Acest lucru va trebui ținut minte și va trebui să revină la obiceiurile frumoase din perioada covalescenței, însă de bunăvoie și nu prin boală.
    Mulțumesc pentru acest breaking! Mulțumesc soțului care a fost 1000% prezent în tot procesul, susținându-mă.
    Mulțumesc divinității pentru că a știut cum să mă călăuzească prin nopțile cu febră și angoasă.!
    Mulțumesc minunatei doamne care ne-a făcut toate recomandările medicale pentru a depăși cu bine momentul.
    Curând voi reveni în activitatea zilnică, recuperată 100%, dar cu memoria proaspătă a unei experiențe de cuplu, de iubire, de devotament pe care să nu o pot uita vreodată.
    Mulțumesc!

Niciun comentariu: