vineri, 1 aprilie 2016

Bistro Pizzeria Dolce Vita, Vaslui

O locatie ce s-a reinventat permanent!

Acest oras m-a adoptat in urma cu 10 ani, prin sotul meu. In tot acest timp am vazut multe schimbari. Totul este intr-o continua schimbare. Vechea piata, o hala de legume si fructe, s-a transformat intr-o piata modernizata.

Centrul si imprejurimile au suferit si ele modernizari, ce nu s-au finalizat nici pana in prezent. Etc...





In tot acest timp, 2 locatii din Casa de Cultura, au fost gazda noastra, la iesirile cu prietenii. Una dintre ele s-a inchis din aceasta iarna, in schimb, a doua s-a reinventat.

Precum crisalida se va transforma intr-un fluture viu colorat si incantator, asa s-a trasnformat si locatia ce astazi se numeste  Bistro Pizzeria Dolce Vita.



A devenit ca o a doua casa pentru noi si prietenii nostri. Un design interior ce intruneste un concept occidental, cum numai in partea din vestul tarii am intalnit,















imbinat cu o bucatarie traditionala, si cu o ceainarie sofisticata,




Dolce Vita vine in intampinarea tuturor gusturilor si de ce nu, accesibil oricarui buzunar: liceeni, tineri, familisti, afaceristi, varstnici, etc. Poti alege din n variante: meniul zilei, o pizza italiana, o ciorba sanatoasa sau un gratar cu garnitura, etc.

Totodata, aici e  una din putinele locatii din tara unde am gasit clatite cu nuca si miere, o combinatie care imi place foarte mult si o prefer clatitelor cu ciocolata sau dulceata, pe care le gasesti oriunde.


Pentru cei care tranziteaza orasul, este cel mai la indemana loc de relaxare si de a lua o masa gustoasa si satioasa, in acest oras.

Va invit sa vizionati si un clip de prezentare, realizat de CB MEDIA:

https://www.youtube.com/watch?v=YgxLERwqHZk

De asemenea ii gasiti pe fb:
https://www.facebook.com/Terasa-Dolce-Vita-513303238846304/?fref=ts

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009521422428&sk=photos



Pofta buna!


Niciun comentariu: